Villkor för användning av Lulu Friends medlemsprogram

Genom att ladda ner och använda Lulu Friends-appen, tillgänglig på App Store och Google Play, godkänner du dessa villkor för användning. Lulu Friends-appen är en del av tjänsterna som erbjuds av Lulu Sushi och Poke holding AB (“Lulu”), i samarbete med vår tekniska partner Caspeco AB (“Caspeco”) och vår betalningslösningspartner Reepay A/S (“Reepay”). Dessa villkor gäller för ditt deltagande i vårt medlemsprogram, där du som användare kan erhålla rabatter och erbjudanden hos Lulu.

1. Ändring av villkor

Lulu förbehåller sig rätten att när som helst ändra dessa villkor, medlemskapsnivåer, rabatter, erbjudanden, samt andra aspekter av medlemsprogrammet utan föregående meddelande. Ändringar träder i kraft omedelbart när de publiceras på vår hemsida eller i Lulu Friends-appen. Din fortsatta användning av appen efter sådana ändringar innebär att du accepterar de nya villkoren.

2. Rabatter och erbjudanden

Rabatter och erbjudanden som tillhandahålls genom Lulu Friends-medlemsprogrammet kan variera och är tillgängliga under begränsad tid. Lulu, med stöd av Caspeco, förbehåller sig rätten att när som helst ändra, justera eller avsluta rabatter och erbjudanden utan föregående meddelande.

3. Medlemskapsnivåer

Medlemsprogrammet inkluderar olika nivåer av medlemskap med olika förmåner. Lulu förbehåller sig rätten att när som helst ändra kriterierna för de olika medlemskapsnivåerna, förmånerna som tillhör varje nivå, eller att avsluta existensen av specifika nivåer helt och hållet utan föregående meddelande.

3. Medlemskapsnivåer

Ditt medlemskap kan avslutas eller ändras av oss när som helst och av vilken anledning som helst, inklusive, men inte begränsat till, missbruk av medlemsprogrammet.

4. Avslutande och ändring av medlemskap

Ditt medlemskap kan avslutas eller ändras av oss när som helst och av vilken anledning som helst, inklusive, men inte begränsat till, missbruk av medlemsprogrammet.

5. Personuppgifter

Behandlingen av dina personuppgifter i samband med användningen av Lulu Friends sker i enlighet med vår Integritetspolicy. Caspeco, som teknisk leverantör för Lulu Friends, och Reepay, som ansvarar för betalningslösningar, behandlar dina personuppgifter på Lulus instruktioner för de syften som specificeras i Integritetspolicyn.

6. Godkännande av villkor

Genom att använda Lulu Friends-appen bekräftar du att du har läst, förstått och godkänt dessa villkor samt våra Köpvillkor och Integritetspolicy. Du förbinder dig att följa dessa villkor samt alla framtida ändringar. Om du inte godkänner dessa villkor ska du omedelbart upphöra med användningen av Lulu Friends-appen.